Online kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot! Kérjük fokozottan ügyeljen arra, hogy saját adatait helyesen adja meg annak érdekében, hogy szükség esetén meg tudjuk keresni Önt!

Az űrlap kitöltését követően a Mehet! gombra kattintva a rendszer azonnali értesít minket az Ön felkereséséről. Nyilatkozat az adatvédelmi és személyiségi jogokról*.Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:
Érdeklődésének tárgya:
Szöveg:


*Adatvédelem és személyiségi jogok:

A G-Trade 2007 Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

A http://www.aszfaltmaras.hu/ megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, a fenti szolgáltatás igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja, hogy cégünk az érdeklődő látogatókat fel tudja keresni válaszaival, ajánlatával.

A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a fentiek teljesítése érdekében felhasználjuk. A G-Trade 2007 Kft. birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A G-Trade 2007 Kft. kijelenti, hogy semmilyen módon nem él vissza a birtokába került adatokkal, azokat nem használja fel.

A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi.